Нараства скандалът, свързан с украинското зърно у нас. Този въпрос е

...
Нараства скандалът, свързан с украинското зърно у нас. Този въпрос е
Коментари Харесай

Корнелия Нинова се разбесня! Пада ли кабинетът

Нараства абсурдът, обвързван с украинското зърно у нас. 

Този въпрос е от геополитическо значение, само че има и национално. Стои въпросът за отбрана на българския народен интерес, българската стопанска система и произвеждане. Това съобщи пред Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във връзка настояването за отпадане на възбраната за импорт на зърно от Украйна.
-->
„ Министърът на земеделието на държавното управление поддържа митингите против държавното управление. Министърът на земеделието на България съобщи, че четири пъти в Европа е изразявал мнение срещу от името на българското държавно управление. Той помоли от ефира на една телевизия Народно събрание да изслуша причините му. Той прикани да не вземаме такова решение, тъй като то ще бъде пагубно за България “, посочи Нинова.

Тя предложи министърът на земеделието да бъде изслушан в Народното събрание по тематиката преди решението за отпадането на възбраната да бъде гласувано.

„ Очевидно характерът на сглобката е подобен. Никой не зачита обществените институции, министерствата, местата, където се вземат решенията. Перфектен образец на паралелна страна и задкулисие. Кой го е взел това решение в прорез с мнението на Министерски съвет и на българския министър на земеделието, които съставляват България? “, попита тя.

„ Ще тръгне ли българският парламент против българското държавно управление през днешния ден и най-странното – ще тръгне ли болшинството, излъчило това държавно управление и този министър против тях? Какво значи това?

Че сваляте доверие от държавното управление и че то би трябвало да падне. Или най-малкото, в случай че министърът на земеделието има достолепие, през днешния ден би трябвало да напусне държавното управление “, безапелационна беше Нинова от парламентарната естрада.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР